SkinCare DNA – A bőr tulajdonságainak DNS alapú vizsgálata

140 000 Ft

SkinCare DNA – 3 lépésből álló folyamat:

1: Nyálkahártya-hámsejt mintavétel a szájüregből, majd küldje el a mintát a Dr. Bezzegh Szakértő Iroda kft-nek, aki eljuttatja a DDC laboratóriumba feldolgozásra.

2: Megkapja a személyes SkinCare DNA leletét; ebből megtudhatja, hogy a DNS vizsgálat mit árul el a bőrének állapotáról, és jövőbeli viselkedéséről.

3: A vizsgálati eredmények alapján a tudományosan kiválasztott alkotóelemekből álló bőrápolás, megelőzés és kezelés időben történő megkezdésével megelőzhető, vagy jelentősen elodázható a genetikai prediszpozició alapján megjósolt bőrkárosodás.

A vizsgált személy DNS eredményei alapján laboratóriumunk egy olyan személyre szabott útmutatót, javaslatokat tartalmazó összefoglalót készít el, amely egy egyedi, célzottan Önre szabott kezelési tervet is tartalmaz. Ez a személyre szabott prevenció és terápia lehetővé teszi azt, hogy ne egy általánosan használt módszert kövessen a saját bőrének ápolása során, hanem az egyedi genetikai lenyomata alapján a megfelelő bőrápolási termékekkel egyedi bőrápolást kapjon.

Leírás

A SkinCare DNA egy olyan DNS alapú molekuláris genetikai vizsgálat, mely a bőr öregedését befolyásoló 5 kategóriában 16 genetikai marker (SNP) tulajdonság vizsgálatát végzi el.

A vizsgálati eredmény a következő kérdéseket értékeli ki:

A bőr szilárdságának és rugalmasságának vizsgálata: megvizsgálja, hogy a vizsgált személy bőre genetikailag hajlamos-e a korai ráncosodásra.

A bőr várható apró ráncosodása az életkor előrehaladtával: megvizsgálja, hogy a bőrön belül zajló glikációnak nevezett folyamat mennyire segíti/gátolja a bőr károsodását, az apró ráncok kialakulását.

A napfény okozta károsodás és a bőr-pigmentáció kialakulása: ez a vizsgálat segít előre jelezni azt, hogy milyen a vizsgált személy szervezetének védekező képessége a napfénnyel szemben – tehát előrevetíti a bőr UV érzékenységét, és annak későbbi következményeit.

Szabad-gyök károsodás vizsgálata: a genetikailag vizsgálható eltérések előre jelezhetik azt, hogy a vizsgált személy bőre mennyire védett a szabad gyökök okozta károsodással szemben… (pigmentáció, „májfolt”, öregségi pigmentek kialakulásának mekkora a veszélye?)

A bőr érzékenységének és gyulladás-hajlamának vizsgálata: mennyire hatékonyan védik génjei az irritációval szemben, milyen a heg, a sérülés okozta bőrelváltozások kialakulásának az esélye?

A vizsgálat elvégzéséhez postán küldünk ki vizsgálati egységcsopmagot, mintavételi leírással. A minta levétele egyszerű, házilag bárki elvégezheti. A levett mintát postán kell visszaküledni. A vizsgálat díját a megrendeléskor (bakkártya vagy PayPal rendszer segítségével), vagy a csomagban található sárga postai csekken kell befizetni. A vizsgálatot a teljes összeg megfizetését követően kezdi meg a laboratórium. A vizsgálati eredmény legkésőbb a minta beérkezésétől számított 6. hétre elkészül. A kapott eredményt – igény szerint – e-mailben, és/vagy kinyomtatva, postán küldjük el. Az eredmény birokában szóbeli ingyenes 30 perces konzultációt biztosítunk az irodában, előre egyeztetett időpontban.