Akció!

Healthy Weight DNA / Egészséges Testsúly – DNS vizsgálat

120 000 Ft 99 000 Ft

DNS alapú genetikai vizsgálat, mely segítségével optimalizálhatja a testsúlyát. Segít a legjobb diéta kiválasztásában, hozzájárul a megfelelő arányban történő élelmiszer-komponensek beviteléhez, elősegíti a legcélravezetőbb edzési módszer, fizikai aktivitás kiválasztását.

Segít a szükséges táplálékkiegészítők kiválasztásában és adagolásában.

Csupán egy otthon elvégezhető DNS mintavétel (szájnyálkahártya hámsejt minta (“nyálminta”) – postai úton beküldhető, majd 4-5 hét múlva elkészül a vizsgálat eredménye. Mivel a lelet 48 oldal, angol nyelvű, a helyes értelmezés támogatása céljából további költség nélkül előzetes egyeztetés után 30 perces konzultációt biztosítunk a Dr. Bezzegh Szakértői Irodában, vagy Skype segítségvel.

 

Leírás

A HomeDNA ™ Healthy Weight egy forradalmian új DNS alapú génvizsgálat, mely segítségével megvizsgáltathatja a testsúlyát leginkább befolyásoló 45 genetikai markert (SNP-t), a kapott eredményeket a laboratórium a kiadott leletben összeveti a populációs átlaggal, és végül javaslatot tesz az étrend módosítása, a testmozgás-stratégiák, és az egészségesebb életmód kialakítása tekintetében.