logo14

A drBEZZEGH Szakértő Iroda 2009 óta végez szakértő tevékenységet. A cég fő működési területe tanácsadás, laboratóriumi vizsgálatokkal kapcsolatos szakértés, illetve DNS alapú családi kapcsolati vizsgálatok és egyéb genetikai vizsgálatok közvetítése.

Tanácsadás, laboratóriumi vizsgálatokkal kapcsolatos konzultáció

Amennyiben szeretné részletesen megismerni a laboratóriumi vizsgálati leletén látható értékeket, a vizsgálatok hátterét, az esetleges tartományon kívüli eredmények okait, jelentkezzen be konzultációra, és teljeskörűen megbeszélhetjük azt, hogy mire is utalhatnak a vizsgálati ereményei. Fontos: gyógyítással, diagnózis felállítással, illetve másodvélemény kialakításával, vagy igazságügyi / jogi szakértéssel ezen a területen nem foglalkozunk, csupán a rendelkezésre álló leletek információit igyekszünk érthetően elmondani. megbeszélni. A konzultácót térítés ellenében végezzük (az árakról itt tájékozódhat), előzetes bejelentkezés szükséges (elérhetőségünk).

 

DNS alapú tájékoztató génvizsgálatok

Testünk működését, állapotát az örökölt genetikai információ határozza meg, melyet a sejtjeink a DNS molekulában kódolva hordoznak. Napról napra többet tudunk ezekről a génekről, és egyre több ilyen vizsgálat válik elérhetővé. Amerikai laboratóriumi partnerünk segítségével (DDC laboratórium, Fairfield, OH, USA) egyre több modern génvizsgálat vált elérhetővé Magyarországon is. Ezek a vizsgálatok nem alkalmasak betegségek felfedezésére, céljuk nem a diagnózis felállítása vagy igazolása, és nem lehet semmilyen kezelést nyomon követni, vagy a hatékonyságát megítélni. A vizsgálatok egyedüli célja a vizsgált személy tájékoztatása, és a kapott eredmények alapján az életmód, életvitel átgondolása, újraértékelése.

DNS alapú családi kapcsolati vizsgálat

Ez leggyakrabban az apasági vizsgálatot jelenti, melyet házi mintavétellel, anoním módon, postán nintézve ie el lehet végezni, de vállaljuk a hatósági felhasználásra szán jegyzőkönyvezett apasági vizsgálatokat is.

Különleges szolgáltatásként születés előtti non-invazív (magzati mintavétel nélküli) apasági vizsgálatot is végzünk, mely során a betöltött nyolcadik terhességi hét utáni anyai vérmintából, és a feltételezett apa nyálmintájából preparált DNS a vizsgálat alapja. Ezen túl anyasági, testvéri kapcsolat, illetve nagyszülő – unoka kapcsolati vizsgálatokat is végzünk. A részletekről tájékozódjon a kérdéssel foglalkozó specializált honlapunkon: www.dnskozpont.hu

Szakértői segítség Önkormányzatok, állami szervezetek részére

Szakértői munkával és nagy tapasztalattal elkészítjük az Önkormányzat Egészségtervét.

Egészségügyi EU pályázatok szakmai támogatása.