DNS alapú apai- és anyai eredetvizsgálat utalvány – akciós áron

Érdekes, új információkkal ajándékozhatja meg családtagjait, esetleg önmagát. A sejtünkben levő, genetikai információt hordozó DNS molekulánk érdekes történetet mesélhet el őseinkről, csak meg kell tőle kérdezni.

E vizsgálathoz járulunk most hozzá akciónkkal: 33%-kal olcsóbban elvégezzük az apai- és anyai, haplotipus alapú származási vizsgálatokat. Az eredmények, illetve a lelet alapján megismerheti anyai, illetve férfiak esetében apai ősei honnan, mely földrajzi területekről érkeztek pár száz, pár ezer esztendeje. A vizsgálat eredményét színes, diploma jellegű formában, keretezve juttatjuk el megrendelőinkhez. A vizsgálat utalvány formájában ajándékozható is – ez egy igen különleges ajándék lehet.

Az utalványt azonnal küldjük. Fizetni a vizsgálat megkezdésekor kell, átutalással, esetleg postai csekken. Az eredmény a DNS minta levételétől számítva kb 4 hét alatt készül el. A DNS minta levétele egyszerű, nem fájdalmas, akár otthon is elvégezheti – szájnyálkahártya hámsejt („nyálminta”) kell hozzá.

További részletek: www.dnskozpont.hu