Akció! Mikrobioma vizsgálat 15% kedvezménnyel!

Vastagbél mikrobióma vizsgálat
Emberi mikrobioma (bélflóra) mikroszkópos képe. A mikrobioma fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében, a mindennapi élettani funkciók működésében. Speciális módszerekkel a mikrobioma összetétele megvizsgálható, és a kapott eredmények alapján javaslatot kaphat az összetétel optimalizálásához.

November végéig 15% kedvezményel végeztetheti el a vastagbél-mikrobioma (bélflóra) vizsgálatát a legmodernebb molekuláris biológiai technikával. A kapott eredményt ingyenes személyes konzultáció során segítünk értelmezni.

Mire jó ez a vizsgálat?

Megismerheti a saját bélflórájának összetételét; összehasonlíthatja az adott területen élő, önmagukat egészségesnek tartó személyek eredményeivel; információt kap arról, hogy a baktérium-törzsek inkább a súlynövekedést, hízást, vagy esetleg a fogyást segítik-e elő; javaslatokat adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan módosítsa táplálkozását ahhoz, hogy az optimális bélflóra-összetétel kialakulhasson Önben.

Ez a vizsgálat az egyik legmodernebb, és legösszetettebb ilyen jellegű analízis.

Az eredmény kb 4-6 hét alatt készül el, székletmintából történik, a mintavételi eszközt irodánk biztosítja, és juttatja ki az USA-ban, Kaliforniában működő speciális laboratóriumba.

Várjuk megrendelését: (ide kattintva a termék leírásához és megrendeléséhez ugorhat).